Blog

- Blog -

Web, portal, website , tehnologii cloud -  Xconnect.  

Web, portal, website , tehnologii cloud,  open source si multe altele. Articole utile pentru mediul online, activitati si noi tehnlogii. Pagina in continua dezvoltare.

 

Blogs

De ce sa muti afacerea in Cloud

De ce afacerea dvs. are nevoie să se mute in Cloud?

servicii cloud

Adoptarea unei strategii de tip cloud în anul următor ar trebui să fie o prioritate principală pentru întreprinderile care doresc să rămână competitive. Gartner estimează că până în 2020, cloud-ul va deveni din ce în ce mai mult opțiunea implicită pentru implementarea software-ului. De fapt, o politică "fără cloud" ar putea deveni la fel de rară ca o politică "fără internet". Mutarea pe cloud oferă nu numai avantaje competitive, ci și beneficii digitale esențiale pentru afaceri.

Avantajele implementării Cloud-ului public:
Printre diferitele tipuri de opțiuni de implementare (on-premise, hosting gestionat, cloud privat etc.), implementarea cloud-ului public poate fi extrem de utilă pentru întreprinderi din următoarele motive:

Economisirea costurilor: implementarea printr-o soluție cloud publică reduce costurile de infrastructură, precum și cheltuielile și întreținerea IT. Când se iau în calcul costurile hardware, cum ar fi facturile de energie electrică și actualizările, o soluție cloud oferă valoare de afaceri mai rapidă și cu costuri mai mici asociate. Potrivit unui sondaj recent TechTarget, peste 31% au spus că principalul motiv pentru utilizarea unui cloud public a fost reducerea costurilor de infrastructură.
Flexibilitate mai mare: soluțiile Cloud sunt mai potrivite pentru a face față cerințelor afacerii dvs. Atunci când creșterea sau schimbarea sezonieră schimbă nevoile afacerii dvs., flexibilitatea cloud-ului vă permite să răspundeți în mod corespunzător - rezultând un răspuns mai rapid și o experiență mai bună a clienților.
Timpul mai rapid spre piață: implementarea se face mai ușor cu infrastructura publică cloud. Chiar de la început, dezvoltatorii au tot ce este necesar - de la infrastructură la medii - reducerea timpului de lansare pe piață și permițând afacerii dvs. să atingă terenul care rulează.
Ușurința de utilizare: în general, soluțiile cloud simplifică gestionarea infrastructurii. Echipele IT nu mai au nevoie să mențină serverele fizice și pot folosi interfețe convenabile pentru soluțiile cloud pentru o configurare și monitorizare mai ușoară.
Citiți mai multe despre avantajele cheie ale dezvoltării cloud pentru întreprinderi aici.

Comparând implementarea în condiții prestabilite și Cloud
Dar chiar și cu aceste avantaje ale cloudului, determinarea faptului că migrarea către cloud este o acțiune tangibilă pe care ar trebui să o întreprindă afacerea dvs. necesită date pentru a lua aceasta decizie.

Pentru a determina ce metodă de implementare să urmăriți, comparați costul total al proprietății (TCO) al unui cloud versus un sistem de aplicații on-premise. Iată câteva costuri care trebuie luate în considerare pentru a implementa și a gestiona cu succes un sistem on-premise.

Costuri inițiale: Investiția pe care o organizație o poate plăti înainte de a incepe cu un nou sistem de aplicații include proiectarea, construirea și desfășurarea fazelor. Exemple de costuri inițiale ar include hardware, echipamente de rețea și costuri de stocare.
Costuri recurente: costurile inițiale reprezintă doar o parte din costurile totale și cheltuielile de exploatare pentru a sprijini aplicația întreprinderii. Costurile permanente de întreținere și de modernizare trebuie considerate ca fiind costuri recurente pentru infrastructura on-premise. Este important să rețineți că hardware-ul și software-ul se depreciază în timp; astfel că are doar o durată de viață de trei până la cinci ani înainte de a cere o actualizare.  Deși necesită o investiție mai mică în avans, aplicațiile cloud necesită plăți regulate de abonament.
Costuri recurente: Pentru a utiliza în mod eficient aplicația cloud, organizațiile trebuie să investească în echipe IT bine pregătite. Costul instruirii este în curs, deoarece aplicațiile din cloud continuă să se îmbunătățească și să se adapteze nevoilor afacerii în schimbare. Costurile de consultanță pot fi, de asemenea, incluse dacă este necesar.
Imobilizări necorporale: Întreprinderile necorporale ale cloudului includ perioadele de nefuncționare, care pot influența productivitatea muncii, veniturile și reputația. În plus, timpul și efortul necesar pentru acordurile de remediere și la nivelul serviciilor (SLA) influențează, de asemenea, costul total. Pentru a aborda aceste necorporale, furnizorii cloud trebuie să aplice politici precum angajamentele de uptime și disponibilitatea ridicată.
Pentru o listă completă a factorilor cheie necesari pentru calcularea TCO pentru soluțiile on-premise și cloud, faceți clic aici.

Trecerea pe Cloud:
Cântărind costurile în raport cu beneficiile, este clar să vedem că migrarea către cloud este o alegere mai bună decât soluțiile on-premise. Flexibilitatea, fiabilitatea și economiile de cost fac cloud-ul o soluție strategică pe termen lung pentru afacerea dvs. Forrester spune că "Cloud-ul nu este doar o opțiune viabilă pentru o clasă și mai mare de aplicații și sarcini de lucru ale întreprinderii, este adesea metoda preferată pentru obținerea unui avantaj competitiv în vârsta clientului".

Accelerați inovația și eliberați-vă resursele prin trecerea accentului pe managementul infrastructurii la competențele dvs. principale folosind serviciile cloud.

20

More Blog Entries

thumbnail
thumbnail