Centrul de ajutor

Intrebari frecvente

faq

RE: Liferay este cea mai robusta, solida si puternica platforma din lume pentru constructia de website-uri, portal-uri, magazine online si intranet. Este o platforma de tip ENTERPRISE si este utilizata de cele mai mari companii de top de pe glob. Lista celor mai mari branduri de pe mapamond o poti gasi accesand siteul www.liferay.com. Este o diferenta colosala intre Liferay si restul platformelor utilizate pentru constructia de website-uri. Este o diferenta colosala intre Liferay si ORICE. Cu certitudine beneficiile utilizarii acestei platforme pentru website-ul tau sunt enorme.
RE: Da. Xconnect NU percepe taxe de activare si configurare pentru serverul cloud si niciun alt cost.
RE: Exista diferente considerabile intre cele doua tipuri de hosting ( gazduire ). Noi recomandam cloud serverul bineinteles, insa , daca bugetul tau lunar pentru costul de gazduire cloud este redus atunci puteti utiliza un VPS.
RE: Costurile unui cloud server PRO pentru website-ul tau construit de noi incep de la 45 Euro / lunar.
RE: Preturile pentru pachetele de gazduire VPS incep de la 10 Euro/lunar si ajung la 30 Euro/lunar.
RE: DA. Pentru ca suntem transparenti si NU exista costuri ascunse, ai acces oricand in aria de administrare a platformei cloud. Datele de logare la infrastructura cloud le vei primi pe email la activarea acestuia.
RE: Afacerea ta este importanta pentru noi, asa incat designul website-ului tau va fi UNICAT. Tema de design este construita de la zero si va fi stabilita de comun acord cu tine.
RE: Serviciile noastre sunt pe deplin manageriate. Intrucat in spatele websiteului tau este o platforma ENTERPRISE si nu doar un simplu website, mentenanta este obligatorie. Costurile pentru mentenanta vor fi stabilite prin contract.
RE: Serverele cloud functioneaza pe euro credit. In cazul in care te afli in imposibilitatea de a plati suma aferenta pentru o luna, ai posibilitatea sa adaugi oricand credit de minim 10 euro. Serverele cloud se tarifeaza la ora deci poti prelungi functionarea acestuia cu un numar anumit de ore/zile. Daca totusi nu poti plati deloc, atunci, dupa consumarea creditului pentru o luna de utilizare, serverul se opreste si se arhiveaza pentru 10 zile. Daca nici dupa aceste 10 zile nu poti plati atunci serverul se sterge automat.
RE: DA. Desi aceasta este obligatia noastra contractuala, iti putem configura oricand un cont de acces, astfel incat tu sa poti adauga content sau orice altceva doresti. Platforma Liferay este extrem de prietenoasa astfel ca adaugarea de content pentru tine va fi cat se poate de usoara.
RE: DA. Serviciile SEO iti sunt asigurate. Platforma Liferay este extrem de bine organizata si optimizata pentru SEO. Cu un content bun si pagini bogate in continut de calitate, te vom duce cu siguranta in prima pagina in google. Acesta este unul din beneficiile majore de care beneficiezi lucrand cu noi. De altfel, iti manageriem si conturile de google analytics si google webmaster. Toate acestea sunt incluse in contractul cu noi.

Alerta ajutor