Liferay cloud hosting Romania | Liferay Hosting | Liferay Cloud

Portal Profesional 

Liferay Portal

Leader Gartner Magic Quadrant

"Delivery the value of technology".  Suntem singurii din România specializați în construcția de website-uri, portaluri și intranet cu o experiență de peste 12 ani în realizarea și implementarea proiectelor bazate pe tehnologia Liferay (Java). Pentru Liferay Cloud apasă butonul de mai jos și începe configurarea serverului cloud. Pentru pachetele Liferay VPS vizitează  pagina "Website Gratuit".

 

Treci la nivelul urmator!

Treci la nivelul următor!

Utilizăm Liferay și construim website-uri moderne și portaluri menite să atragă clienții, partenerii și angajații. Liferay Portal este o platformă web de tip enterprise utilizată pentru a construi soluții de business care să livreze rezultate imediate și care să genereze valoare pe termen lung.  Liferay este un portal de top, de tipul open source, dedicat mediilor de business Enterprise.

Portal profesional la cheie, construit pe platforma Liferay  și găzduit pe serverele noastre. (10 Gbit/sec). Mentenanță și suport asigurate pe toată perioada contractului. Contactează-ne pentru orice nelămuriri sau informații suplimentare. Vă stăm la dispozitie 24 din 24.

Construim pentru tine

Construim pentru tine!

Consultanță în tehnologia Liferay, servicii de dezvoltare, integrare, migrație și asistentă Liferay, proiectare portal de mari dimensiuni, design UI, personalizare și arhitectură, implementare pentru intranet, internet și extranet, integrare cu linia existentă de aplicații, fluxuri de lucru personalizate, CLOUD HOSTING profesional pentru găzduirea Liferay, instruirea gratuită pentru instituțiile de învățământ.

Instruirea utilizatorilor, mentenanță și suport pe baza SLA, Design & dezvoltare de teme  și template-uri. Echipa Xconnect asigură tot ceeea ce este necesar pentru ca afacerea ta să fie una solidă și de durată, de la achiziționarea domeniului și până la finalizarea integrală a proiectului tău.

Oferta Liferay pro

Website Profesional

Nested Applications

Despre Liferay 1

Despre Liferay

Lifreray este un portal de top, de tipul open source, dedicat mediilor de business Enterprise.Iata cum: Performanta dovedita in mediile de lucru cu clienti din cadrul oricarei industrii - O comunitate puternica cu peste 4 milioane de downloadari si 350.000 -500.000 de instalari la nivel global - SLA-uri garantate 24/7/1 cu service pack-uri generale si politici EOSL pe 5 ani - Numit in Gartner Magic Quadrant “Leader” pentru Portalurile pe Orizontala.

Livreaza solutii care functioneaza

Livrează soluții care funcționează

Companiile mari utilizeaza Liferay pentru a construi solutii de business robuste care livreaza rezultate: Portaluri de tipul self-service - Spatii de lucru colaborative - Website-uri Dynamic Web 2.0 - Retele de socializare care genereaza profit - Integrarea cu aplicatii de tipul enterprise. Poti fi acum la nivel de top prin utilizarea Liferay . Website-ul tau va fi unul solid si te va pozitona in primele pagini Google datorita functionalitatilor SEO extrem de performante si puternice.

Totul inclus intr-un singur pachet

Totul într-un singur pachet

Portalul Liferay ofera numeroase functionalitati ale produselor comercializate pentru o recuperare imediata a investitiilor: Managementul continutului si a documentelor prin integrarea cu Microsoft Office - Publicarea continutului si partajarea mediilor de lucru - Colaborare de nivel Enterprise - Retele sociale si Marshups - Portaluri Enterprise si Administrarea Identitatii. Vei fi intotdeauna in top cu Liferay Portal atribuind performanta si stabilitate mediului tau de lucru.

Nested Applications

Prietenos cu dezvoltatorii software

Prietenos cu dezvoltatorii

Fiind dotat cu o librarie extrem de bogata de tehnologii care pot fi utilizare in cadrul unei companii, este greu de justificat adaugarea unui nou produs in acest mix. Iata de ce Liferay este dedicat sa se potriveasca fara doar si poate in cadrul mediilor IT existente. Liferay ruleaza direct in mediul tau IT - Liferay este in concordanta si ajuta la definirea noilor standarde din industrie - Liferay utilizeaza un sistem granular de autorizatii - Integrarea aplicatiilor de tip enterprise se  realizeaza extrem de facil - Poti rula in cadrul Liferay oricare alte aplicatii pe care le mai utilizezi - Liferay te ajuta sa fii pe retelele de socializare .

Prietenos cu utilizatorii

Prietenos cu utilizatorii

Avand in vedere toate task-urile zilnice si responsabilitatile pe care le ai, nu iti mai doresti sa treci prin etapa de invatare si de adaptare la o noua solutie. Portalul Liferay nu doar simplifica modul in care lucrezi ci se adapteaza preferintelor si nevoilor tale. Avand in spate 11 ani de inovatie continua, portalul Liferay ofera multiple variante de personalizare pentru o utilizare facila si o adoptie rapida in randul utilizatorilor. Iti poti personaliza propriul mod de lucru - Este dotat cu tot ceea ce ai nevoie - Este usor de utilizat - Prietenos in mediile de afaceri. Xconnect iti ofera suport pentru configurarea Liferay.

Cost mic de intretinere

Cost mic de întreținere

Liferay iti ofera un grad ridicat de rentabilitate a investitiei (ROI) si cel mai mic cost de detinere. (TCO). Intelegem impactul pe care utilizarea, interoperabilitatea si standardele deschise le pot avea in cadrul proceselor unei organizatii si din acest motiv am proiectat portalul Liferay in concordanta. Reducerile de costuri pe care le oferim sunt pe locul doi in comparativ cu valoarea pe care tehnologia noastra o aduce. Platforma este complet lipsita de riscuri - Mentine rata de rentabilitate cat mai ridicata si afacerea ta cat mai dinamica  - Pastreaza costurile de detinere la cote extrem reduse.

Nested Applications

Compatibil cu mediul IT existent

Compatibil cu mediul IT existent

Ruleaza pe serverele de aplicatii existente, bazele de date si sistemele de operare, pentru a elimina costurile generate de achizitia de infrastructura fizica noua.

Suport flexibil pentru scripturi

Suport flexibil pentru scripturi

Ruleaza pe PHP, Ruby, Python, Grails dar si pe alte tehnologii dedicate generarii facile de scripturi in cadrul platformelor Java. Liferay este puterea tehnologiei.

Mereu actual

Adera extrem de facil la standardele deschise pentru continut, servicii de tip web si tehnologii de tip front-end menite sa reduca costurile de dezvoltare.

Nested Applications

Gata de utilizat în mediile Enterprise

Rulează pe serverele de aplicatii existente, bazele de date și sistemele de operare, pentru a elimina costurile generate de achizitia de infrastructură fizica nouă.

Platforma extrem de scalabila care suportă milioane de utilizatori, cele mai accesate pagini și nu numai.

Suportă metode de scalare automată atat pe verticala cât și pe orizontală.  

Permite configurarea cluster pentru disponibilitate ridicată.

Implementează primele 10 politici de securitate recomandate de OWASP.

Oferă posibilitatea de a implementa Terracotta, Oracle RAC alături și de alte soluții de scalabilitate.

Se poate implementa în Cloud și este disponibil ca SaaS.

 

Contact Demo Liferay Portal

Contact Demo Liferay

Beneficii Liferay

Portalul Liferay arata si functioneaza exact asa cum iti doresti si cum ai nevoie, doar prin cateva click-uri.

 

100% LIFERAY
JOOMLA
WORDPRESS
DRUPAL
ALTELE

24/7/365

24/7/365

Pentru a vă asigura că serviciul rămâne extrem de rapid și sigur, sistemele nostre dedicate monitorizeaza in timp real toate procesele si actiunile serviciilor cloud. Experiența acumulată pe parcursul anilor  dovedește acest lucru,  fiind cel mai eficient mod de a menține un mediu rapid, sănătos și sigur de găzduire. Recomandam gazduirea cloud pro si nu VPS pentru portaluri in productie.

Setari server

Setări server

Tendințe în tehnologiile de gazduire web se schimba intr-un ritm rapid în zilele noastre. Tehnologii noi și noi apar  aproape zilnic, fiecare promițând o mai bună și o mai bună performanță, securitate sau flexibilitate. Noi monitorizăm, testarea și punerea în aplicare a acestor tehnologii pe cloud serverele noastre, asigurându-vă că mediul este la fel de rapid, sigur și extrem de flexibil.

Setari Backup

Setări Backup

Setari zilnice de backup pentru datele dvs., inclusiv fișiere, baze de date și fișiere de configurare. Ele sunt păstrate criptat și sigur într-o altă locatie, la doar un click distanta de tine. Ori de câte ori aveți nevoie să reveniti la o versiune anterioara sau să restaurați un fișier șters din greșeală, puteți conta întotdeauna pe serviciile profesionale de Suport Tehnic fara niciun cost. Sistem de backup automat.

Nested Applications

Liferay Administrator

Server-ul dvs. Liferay va fi monitorizat de către noi 24/7/365. Aceiași experți care gestionează infrastructura noastră  va asigura ca serverul dvs. este la fel de rapid, sigur și flexibil. Serviciile noastre sunt pe deplin gestionate, astfel încât să puteți lăsa toate sarcinile de administrare a sistemului  profesioniștilor noștri. Între timp, vă puteți concentra pur și simplu pe lucruri mai importante, cum ar fi gestionarea site-ului dvs. și afaceri.

Liferay Suport 

Noi înțelegem că site-ul tau înseamnă mult pentru tine. Suntem pregătiți să  reacționam rapid în orice situatie. Avem o echipa instruita special, care poate examina problemele aparute . Acesta este un serviciu exclusiv, oferit gratuit de Xconnect clientilor cu proiecte Liferay. Construieste intotdeuna cu Liferay pentru a da valoare afacerii tale. Un proiect Liferay inseamna putere, calitate, stabilitate si performanta din toate punctele de vedere.

Upgrade / Downgrade

Upgradarea cloud serverelor este foarte usor de facut datorita nivelului de scalabilitate a resurcelor pe care il oferim. Oricand poti cere upgradarea sau downgradarea resurselor in functie de necesitatile tale. Aceste operatiuni pot fi efectuate fara intreruperea vreunui serviciu datorita retelei si infrastructurii avansate si performante .

Disponibil oricand.

 

Parteneri logo

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti politica de cookies.