Cloud Hosting | Servere | Tehnologie cloud | VPS

Descopera toate caracteristicile Public Cloud

Descoperă Public Cloud

Oferta noastra Cloud Computing este bazata pe infrastructura ca un model de Serviciu (IaaS).Iti permite sa 

activezi si sa controlezi Masinariile Virtuale (MV) care functioneaza pe  MVware sau hipervizori HyperV cu scalabilitate completa pe unitatile centrale de prelucrare,RAM si spatiul discului in functie de nevoile tale.Multumita sistemului nostru inteligent ,Pay-as-you-go,vei plati doar pentru ceea ce folosesti in timp ce vei stii exact cat te va costa la sfarsitul lunii.

Public Cloud iti va permite sa ai acces la un numar infinit de resure.Vei putea alege in care centru de date vrei sa iti activezi serverele si vor fi gazduite pe platforma noastra publica.Acesta este cel mai bun mod de a beneficia de toata flexibilitatea si puterea ofertei cloud.Intr-adevar vei plati doar pentru MV curente.

Usor & Flexibil

Cresterea gradatiei este importanta,dar la fel este si scaderea ei.Combinatia celor doua este cheia spre cele mai flexibile oferte Cloud Computing. Solutia noastra iti permite sa controlezi independent fiecare server si fiecare resursa a MV. De exemplu, ia mai multa memorie RAM pt a face fata unei incarcari bruste de trafic sau sa-ti micsorezi spatiul discului odata ce un proiect este inchis.Aceste modificari au efect imediat.Creeaza cat de multe MV vrei cu alegerea a trei solutii diferite:Vmware,Hyper-V,Hyper-v Low cost),peste 50 de sabloane OS,gata sa fie folosite si 6 centre de date in Europa,dar si mai multe care vor aparea in curand.

 

Nested Applications

Cloud Server Smart

Cloud Server Smart

In timp ce Serverul Cloud Pro reprezinta cea mai buna caracteristica pe care Cloud Computing o are de oferit,Cloud Server Smart este o solutie ieftina si rapida de a te introduce in lumea Cloud Computing.

Cloud Server Smart este disponibil in diverse optiuni si cu caracteristici esentiale,oarecum este bazat pe tehnologia Vmware cu stocare SSD,facand Cloud Server Smart o alternativa simpla,dar totusi valida,cu cele mai mici preturi pe piata Cloud Computing.

Cloud Server Smart este oferit in pachete preconfigurate cu caracteristici variate in termeni ai capacitatii computerului si spatiului de disc,la fel ca si limita largimii de banda catre internet.

Oferta Cloud Server Smart este in special convenienta in cazurile in care ai nevoie sa testezi Serverele Cloud ,sau iti doresti sa incerci caracteristicile oricarui sablon,pentru a purta experimente sau pentru a folosi un laborator pentru orice tip de instalatie sau test de aplicare critic fara misiune. Oferta Cloud Server Smart poate fi deasemenea o optiune valida cand creezi Desktop Virtual.

Automatizare, simplitate, siguranta

Xconnect Cloud Computing este o infrastructura integrata cu hardware sau software  care permite utilizatorilor sa creeze,sa controleze, sa foloseasca si sa conecteze masinarii virtuale a mai multor hipervizori.

Utilizatorul trebuie pur si simplu sa selecteze parametrii operationali  din Serverul Cloud Pro sau Smart,in timp ce sistemele noastre controleaza securitatea datei ,tautologia ceruta a resurselor calculatorului,calculeaza costurile si executa toate celalalte operatii cerute pentru un serviciu sigur si reactiv.

Cand incepe procesul de creare sau modificare a Serverelor Cloud sau a altor obiecte achizitionate,operatiunile sunt executate de catre sistem in doar cateva minute,permitandu-ti astfel sa cumperi o resursa chiar si pentru o ora,ca in cazul Serverelor Cloud Pro.

Atributii planificate (Scheduled tasks)

Xconnect Cloud Computing ofera un instrument folositor pentru a iti gestiona Serverele Cloud:Atributiile Planificate.

De la sectiunea specifica este posibil sa programezi atributii care se vor desfasura la o data si un timp specificat pe Serverul Cloud selectat.Sunt doua tipuri de atributii planificate:

O atributie simpla:o atributie care functioneaza o singura data la o data si un timp specificat

O atributie care  recidiveaza:o atributie care se repeta si functioneaza(la fiecare ora,in fiecare zi,in fiecare saptamana sau luna) la momente progamate

Toate atributiile programate,fie ca sunt simple sau ca recidiveaza  (care nu au functionat inca),pot sa isi schimbe continuturile,pot fi activate si dezactivate,sterse oricand.

Cu atributiile planificate este posibil sa programezi urmatoarele sarcini pe Serverele Cloud

 

switch on
force switch off
switch off
edit computational resources (CPUs and/or RAMs) create Snapshot
restore Snapshot
delete Snapshot

Cloud Server Pro

Cloud Server Pro

Serverul Cloud Pro reprezinta solutia profesionala Xconnect Cloud Computing.Fiecare component si fiecare caracteristica tehnica si operationala a Serverului Pro Cloud poate fi particularizata si configurata dupa preferintele tale.

Serverul Cloud  Pro are performante ridicate din punct de vedere al vitezei si capacitatii computerului,dar in acelasi timp este o solutie sigura,garantata de depozitul supranormativ SAN.

In plus,ofera rate din ora in ora si rate bazate pe folosinta(plateste pentru ce folosesti) cu costuri diferite care depind de faptul ca Serverul Cloud Pro este pornit,oprit sau arhivat.

Una dintre principalele caracteristici care disting Serverul Cloud  Pro este posibilitatea de a alege hipervizorul pe care sa iti creezi Serverul Cloud.

Solutia Xconnect Cloud Computing iti permite sa alegi intre Mvware,Hyper Vsi Low Cost Hyper-V.

Serverul Cloud  Pro in comparatie cu Serverul Cloud Smart,poate fi conectat cu alte servere Cloud Pro prin schimbarile virtuale,intr-o retea privata.In plus,poate fi conectat la servicii tehnice si specializate cum ar fi Balancers si serviciul Unified Storage.

Serverul Cloud  Pro vine cu o viteza de conectare de 1000 MB/s si nu are limita de trafic,in ceea ce priveste internetul dar nici in retelele private.

Mai mult,Serverul Cloud Pro poate beneficia din numeroase caracteristici tehnice avansate cum ar fi Snapshots,Extracontrol,disk image Import si Export.

Toate acestea si mai multe, fac din Serverul Cloud Pro cea mai buna alegere pentru a-ti crea propria infrastructura virtuala.Vasta alegere de sabloane si flexibilitate marcanta in configuratie face Serverul Cloud Pro solutia potrivita pentru orice tip de nevoie si  dispozitiv,si sa nu uitam de permisivitatea acestuia garantata de optiunile facturarii din ora in ora si plata  pentru ceea ce folosesti.

Momentan,sunt cateva oferte exclusive disponibile cu Cloud Server Pro,cum ar fi Licentele Plesk gratuite(pana la 10 domenii) si o proba Cloud Monitoring gratuita.

Performanta nelimitata

Lumea se intreaba adesea cat de puternica poate fi o infrastructura Cloud.In realitate,poate fi la fel de puternica precum cele mai bine dedicate servere pe care le poti gasi pe piata,exceptand faptul ca poate fi mai puternica atunci cand ai tu nevoie sa fie.

Fiecare masinarie virtuala poate fi configurata cu pana la 8 cori virtuali,32 GB memorie RAM si 2 TB de spatiu de disc si poti activa si un numar nelimitat de MV.Mai mult,resursele asigurate tie,iti apartin in totalitate ,astfel ca nu exista vreun risc de suprasolicitare sau incetinire a masinariei datorate altor utilizatori.

Un server material este limitat in timp ce tu te dezvolti ,pe cand o infrastructura Cloud va avea mereu capacitatea de a creste si de a deveni mai rapida.

Infrastructura Cloud iti va permite cu adevarat sa divizi incarcatura pe diverse servere asigurand o stabilitate mai buna si o incredere crescuta.In sfarsit,intrucat nu platesti taxe in plus pe numarul de MV,iti poti extinde infrastructura cat de mult ai nevoie.Pentru mai multe nevoi extinse in depozitare te rog viziteaza sectiunea Cloud Object Storage dedicata solutiilor noastre pentru stocarea datelor extinse in Cloud.

 

Parteneri logo

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti politica de cookies.