Webmasteri | Cloud hosting | Servere Cloud |

Nested Applications

Agentie Web sau Webmaster?

Optimizam cloud serverul pentru performanta maxima. 

Backup zilnic, upgrade si downgrade resurse.

DNS Premium

Nested Applications

Poza te asiguram

Te asiguram de calitate!

Licenta Plesk Panel gratuita!

Concentreaza-te pe constructia web! Instalare cu doar un singur click Joomla, Wordpress, Drupal,Prestashop, Magento.

 

Demo Plesk Panel

Module Plesk Panel

Plesk panel

10 domenii Licenta Gratuita

Panoul Plesk este un instrument bazat pe web, care permite utilizatorilor să gestioneze resursele unui server. Cu panoul Plesk puteți rula sistemul dvs. de găzduire pe mai multe niveluri, simplu și rapid. Cu licentele oferite de Xconnect, este posibil să se utilizeze un număr nelimitat de domenii. Costul oferă doar licența, instalarea și configurarea va fi facuta de echipa noastra.

PowerPack

PowerPack extinde unele funcționalități ale panoului Plesk: acesta oferă o protecție antivirus și vă permite să monitorizati și să gestionati serverul dvs. din telefonul smartphone ,iPhone, Android și platforma BlackBerry. In plus, permite suport pentru tehnologiile Java, ColdFusion, SQLServer și PostgreSQL.

Web Presence Builder - 100 Siteuri

Web Presence Builder ajută utilizatorii să construiască site-uri web profesionale rapid. Acesta oferă conținut și template-uri deja gata pentru publicare. Cu această licență, este posibil să se creeze până la 100 de site-uri web.

Language Pack

Language Pack vă permite să utilizați panoul Plesk în alte limbi. La instalarea licenței va fi capabil de a alege limba în care doriți să activați. Este posibil să se achiziționeze până la 5 limbi suplimentare.

Customer & Business Manager

Cu acest pachet suplimentar pentru panoul Plesk este posibil sa activati anumite funcții avansate, cum ar fi achiziționarea de produse și îmbunătățiri ale serviciului de găzduire, sincronizarea de facturare cu planuri de servicii și alte caracteristici utile celor care fac utilizarea pe scară largă a sistemului Plesk.

Web Presence Builder - 1000 Siteuri

Web Presence Builder ajută utilizatorii să construiască site-uri web profesionale rapid. Acesta oferă conținut și template-uri deja gata pentru publicare. Cu această licență, este posibil să se creeze până la 1000 de site-uri web.

Nested Applications

Pachet complet webmaster

Beneficiaza de toate avantajele oferite de Xconnect pentru business-ul tău.

Adaugă Credit

 

Trafic (in/out) - Nelimitat

Prețurile nu conțin TVA 19%.

 

  Cloud server VMware Pro 

  Plesk Panel 10 domenii Gratuit

  Backup zilnic

  DNS Premium gratuit

  Upgrade & Downgrade Resurse ( CPU, RAM, HDD )

  Pachete aditionale Plesk Panel

  Suport Email & Telefon 24/7

 Webmin/Virtualmin la cerere ( pentru avansați )

Parteneri logo

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti politica de cookies.