Blog

Delivery the value of technology

Liferay securitate si control 

Best in market

Caption

Securitate Avansată

Liferay adoptă o abordare proactivă în ceea ce privește securitatea informațiilor. Cu caracteristici precum autentificare robustă, criptare avansată și protecție împotriva vulnerabilităților cunoscute, platforma asigură că datele organizaționale sunt protejate împotriva accesului neautorizat și a atacurilor cibernetice.

Controlul Accesului și Politici de Securitate

Un alt aspect crucial al securității în Liferay este controlul granular al accesului și implementarea politici de securitate personalizate. Prin intermediul unor mecanisme puternice de gestionare a drepturilor de acces, administratorii pot defini cu precizie cine are acces la anumite resurse și ce acțiuni pot efectua, reducând astfel riscul de expunere la amenințări externe sau interne.

Conformitate și Auditabilitate

Liferay este proiectat să ajute organizațiile să rămână conforme cu reglementările privind protecția datelor și alte standarde de reglementare relevante. Cu instrumente de auditabilitate și raportare avansate, administratorii pot monitoriza activitatea utilizatorilor și pot genera rapoarte detaliate pentru a demonstra conformitatea cu cerințele legale și de conformitate.

Actualizări și Suport Continuu

Liferay menține o atenție deosebită asupra securității prin furnizarea de actualizări regulate de securitate și suport tehnic continuu. Prin intermediul unui program bine definit de gestionare a vulnerabilităților și a unui angajament față de îmbunătățirea continuă, Liferay asigură că platforma rămâne în pas cu cele mai recente amenințări și evoluții în domeniul securității cibernetice.