Blog

Delivery the value of technology

Premii Liferay 

Best Platform in the world

Caption

Liferay a obținut numeroase premii și recunoașteri de-a lungul anilor pentru inovație, performanță, calitate și impactul său în domeniul gestionării conținutului și colaborării. Iată câteva dintre premiile notabile obținute de Liferay Platform:

  1. Premiul "Leadership in Open Source": Liferay a fost recunoscut pentru angajamentul său față de open-source și pentru contribuțiile aduse comunității de dezvoltatori.

  2. Premiul "Best Digital Experience Platform": Liferay a fost distins cu acest premiu pentru abordarea sa integrată și holistică a experiențelor digitale.

  3. Premiul "Top Rated Digital Experience Platform": Liferay a primit această distincție pentru calitatea și performanța platformei sale în furnizarea unor experiențe digitale de prim rang.

  4. Premiul "Best Web Content Management Platform": Recunoașterea calității și puterii soluției Liferay în gestionarea conținutului web și furnizarea de experiențe online de excepție.

  5. Premiul "Innovation in Enterprise Portal Software": Liferay a fost premiat pentru inovațiile sale în dezvoltarea de portaluri enterprise, oferind soluții puternice și flexibile pentru companii din diferite industrii.

  6. Premiul "Customer Satisfaction Award": Recunoașterea nivelului ridicat de satisfacție a clienților Liferay, reflectând angajamentul său față de oferirea de soluții și servicii de calitate superioară.

  7. Premiul "Best Enterprise Content Management System": Liferay a fost distins cu acest premiu pentru sistemul său avansat de gestionare a conținutului, care satisface cerințele complexe ale organizațiilor mari și mediilor de afaceri.

Aceste premii evidențiază angajamentul și excelenta Liferay în furnizarea de soluții CMS și platforme digitale de înaltă calitate, care răspund nevoilor și așteptărilor organizațiilor moderne.